WIE ZIJN WIJ?

DE OPRICHTER
Evert Siebenga is de man achter het Strategy Translation Model. Met meer dan twintig jaar ervaring met innovatieprocessen, organisatieontwerp, procesontwerp en business model design binnen grote (inter)nationale organisaties, helpt hij bedrijven met het vertalen van strategie naar de juiste structuur en cultuur. Hij kan daarbij bogen op ruime ervaring in diverse rollen als consultant, manager, trainer en docent. Evert Siebenga is bovendien goed bekend met diverse segmenten, zoals onderwijs, media, de consultancy branche, de logistieke markt en de financiële sector. Zijn eerdere succesvolle ondernemingen zijn Bontekoe Advies en mind-Z en was hij ook actief als managing director bij YD World.

HET TEAM
Wanneer u kiest voor Strategy Translation Model, dan maakt u kennis met zeer ervaren en gepassioneerde professionaliteit. Jarenlange ervaring op het gebied van strategisch en verandermanagement zorgt voor gedreven en doorgewinterd ondernemerschap. Hands-on en met lef. Resultaatgericht en inspirerend. Strategievertaling begrijpelijk maken en uitvoerbaar, dat is het streven.

Wij zijn een netwerkorganisatie met een grote diversiteit aan professionals. Wij leiden mensen op zodat zij zelf het Strategy Translation Model kunnen toepassen. Zo kunnen zij dan zelfstandig teams en organisaties begeleiden in de vertaling van de strategie naar concrete resultaten.

Onze professionals krijgen een gedegen opleiding en vervolgens de beschikking over het benodigde materiaal. We komen regelmatig bijeen om kennis op te bouwen en te delen. Wij faciliteren de bouw van een sterke community van mensen die enthousiast zijn over de methodiek en deze samen verder willen door ontwikkelen om daarmee organisaties verder te helpen.
Stacks Image 112


FAVORIETE QUOTE:
The greatest danger for most of us is not that our aim is too high and we miss it, but that it is too low and we reach it.
Michelangelo

FAVORIETE BOEKEN
1.Drijfveren in de praktijk
2.Businessmodel Generation
3.Blue Ocean Strategy
4.One Minute Manager