HET PROGRAMMA

DE OPZET
Het programma richt zich op de directie en/of het managementteam van uw organisatie. Het doel is het creëren van ‘‘high & sustainable performance’’ via het Strategy Translating Model.

Het programma levert het basispakket, waarmee u in een driedaagse belevenis, verspreidt over een periode van twee maanden, het Strategy Translating Model invult voor uw eigen organisatie. Het programma omvat een combinatie van delen, toepassen en ervaren. Het model is ook modulair toe te passen. Als bijvoorbeeld de strategie al staat als een huis, dan kan deze direct vertaald worden in de juiste structuur en cultuur.
De aftrap van het traject bestaat uit een persoonlijk intake-gesprek met iedere deelnemer.

In het programma staan de eerste twee dagen in het licht van “design high performance”, daarop volgt een aparte dag voor “design sustainable performance”. De bijeenkomsten vinden plaats op een unieke locatie, alwaar ook een inspirerend gastspreker zal optreden.

Na twee maanden is er een “vinger aan de pols” workshop. In een dagdeel kijken we terug naar de resultaten die het Strategy Translation Model heeft opgeleverd en hoe de progressie verder aan te scherpen is.
ONDERDELEN PROGRAMMA
1. Blue Ocean Strategy (dag 1)
2. Business Model Canvas (dag 1)
3. Structuur 2.0 (dag 1)
4. Situational Leadership (dag 2)
5. Management Drives (dag 2)
6. Power of involvement (dag 3)
7. Capacity of progress (dag 3)